Μούχλα στο ταβάνι

Είδα ότι το ταβάνι της κρεβατοκάμαράς μου ήταν γεμάτο μούχλα και έτρεχαν νερά στους τοίχους και όσο το κοιτάζαμε εγώ και ο άντρας μου τόσο επεκτεινόταν η μούχλα και τότε εγώ τον ρώτησα αν η μούχλα προέρχεται από το διάμερισμα της αδελφής μου που μένει από πάνω και μου απάντησε ναι. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο ανηψιός μου και μας είπε ότι ο γαμπρός μου θα μπει να κάνει εγχείρηση οπότε δεν μπορούν να ασχοληθούν με το σπίτι.
Ρίτα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;