θάνατος του πατέρα μου

Είχα δει ότι ήμασταν στο σπίτι με την οικογένεια μου και ξαφνικά ο πατέρας μου μας είπε ότι θα πάει στο δωμάτιο μου. Και μετά μου είπαν ότι ο πατέρας μου πέθανε στο δωμάτιο μου. Θυμάμαι ότι πήγαν στο δωμάτιο να του ανάψουν το κλιματιστικό γιατί το ασθενοφόρο δεν ερχόταν να τον πιάσει και για να μην δημιουργηθεί δυσοσμία ανάψανε το κλιματιστικό. Εν το μεταξύ προσπαθούσα να ανεβώ τις σκάλες για να πάω στο δωμάτιο μου να δω τον πατέρα μου και θυμάμαι ότι ήταν έντονη η δυσοσμία όσο ανέβαινα και πιο σκοτεινά όσο πήγαινα πιο πάνω. Μετά θυμάμαι βγήκαμε έξω στη γειτονιά και περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή το ασθενοφόρο και είδα ότι ήρθε ένα ,αλλά ήρθε για να πάρει τον γείτονα μου που πέθανε και αυτός. Θυμάμαι ότι τον γείτονα μου τον έβγαλαν έξω σε ένα άσπρο σεντόνι σκεπασμένο ,η γυναίκα του στα μαύρα και οι νοσοκόμοι να τον παίρνουν. Το πιο παράδοξο ήταν ότι μπήκα σπίτι και μου λέει ο θείος μου ότι ο πατέρας σου δεν πέθανε τελικά και τον βλέπω μπροστά μου τον πατέρα μου να μου χαμογελά. Ξύπνησα πολύ τρομαγμένος καθότι το όνειρο ήταν ιδιαίτερα έντονο.... Τι σημαίνει;;;
Σάκης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.