θάνατος του πατέρα μου

Είχα δει ότι ήμασταν στο σπίτι με την οικογένεια μου και ξαφνικά ο πατέρας μου μας είπε ότι θα πάει στο δωμάτιο μου. Και μετά μου είπαν ότι ο πατέρας μου πέθανε στο δωμάτιο μου. Θυμάμαι ότι πήγαν στο δωμάτιο να του ανάψουν το κλιματιστικό γιατί το ασθενοφόρο δεν ερχόταν να τον πιάσει και για να μην δημιουργηθεί δυσοσμία ανάψανε το κλιματιστικό. Εν το μεταξύ προσπαθούσα να ανεβώ τις σκάλες για να πάω στο δωμάτιο μου να δω τον πατέρα μου και θυμάμαι ότι ήταν έντονη η δυσοσμία όσο ανέβαινα και πιο σκοτεινά όσο πήγαινα πιο πάνω. Μετά θυμάμαι βγήκαμε έξω στη γειτονιά και περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή το ασθενοφόρο και είδα ότι ήρθε ένα ,αλλά ήρθε για να πάρει τον γείτονα μου που πέθανε και αυτός. Θυμάμαι ότι τον γείτονα μου τον έβγαλαν έξω σε ένα άσπρο σεντόνι σκεπασμένο ,η γυναίκα του στα μαύρα και οι νοσοκόμοι να τον παίρνουν. Το πιο παράδοξο ήταν ότι μπήκα σπίτι και μου λέει ο θείος μου ότι ο πατέρας σου δεν πέθανε τελικά και τον βλέπω μπροστά μου τον πατέρα μου να μου χαμογελά. Ξύπνησα πολύ τρομαγμένος καθότι το όνειρο ήταν ιδιαίτερα έντονο.... Τι σημαίνει;;;
Σάκης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Η εκκλησία, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική.

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.