ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ,ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΑΚ ΒΟΥΑΓΙΑΖ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ,ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ...ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΑΚ ΒΟΥΑΓΙΑΖ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΡΑΤΖΟΛΕΣ ΨΩΜΙ,ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ¨,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΜΟΥ....
ΣΟΦΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.