Νεκρές γάτες!

Ονειρεύτηκα ότι περπατούσα σε έναν απόμερο δρόμο μόνη μου, νωρίς το βραδάκι και βρέθηκα μπροστά σε αρκετές ψόφιες γάτες εκτός από μαύρες,είχαν διάφορα χρώματα....άσπρο-καφέ,καφέ,γκρί,πορτοκαλί και ήταν σαν λιγδωμένες(βρεγμένες) και άγριες.......τρόμαξα,όμως τις έπιασα μία-μία από το σβέρκο και τις έβαλα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών πού βρέθηκε μπροστά μου ή την κρατούσα,αυτό δεν το θυμάμαι ακριβώς και είχα δείλημμα άν έπρεπε να τις πετάξω στον κάδο ή να τις θάψω......εκεί ξύπνησα τρομαγμένη......τι σημαίνει το όνειρο?'Ηταν έντονο.......είναι ανησυχιτικό?Εξηγήστε μου παρακαλώ......ευχαριστώ!
Eleni

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.