Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ονειρεύτηκα ό τι κοιμόμουν σπίτι μου και ξύπνησα το πρωί κρατώντας στα χέρια μου τρία δόντια μου... δεν τα είδα να κουνιούνται......απλά πέσανε.......πήγα στον καθρέφτη, χαμογέλασα και είδα ότι έλλειπαν τα δύο μπροστινά πάνω και ένα μπροστινό κάτω......τρόμαξα...έβαλα το χέρι στο στόμα.....αίμα δεν είδα....τα δόντια ήταν γερά και άσπρα και τα ούλα ήταν φυσιολογικά....όμως κενά....έμοιαζα με "δράκουλα"!Αρχισα να κλαίω και φώναξα τούς γονείς μου(ο πατέρας μου,είναι πεθαμένος 17 χρόνια και η μητέρα μου ζεί μόνη της) και τούς είπα να πάμε στον οδοντίατρο να βάλω ψεύτικα δόντια γιατί ντρεπόμουν......κι αυτοί έκπληκτοι και προβληματισμένοι προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν και να με καθησυχάσουν!Εκεί ξύπνησα......επειδή βλέπω άσχημα όνειρα συνεχόμενα τις 3-4 τελευταίες νύχτες....ανησυχώ πολύ!!!!Βέβαια επειδή βρίσκομαι κάτω από άσχημη προσωπική συναισθηματική φόρτηση αρκετό καιρό τώρα....έχω άγχος και πολύ "stress"...μπορεί να παίζει ρόλο αυτό,πού βλέπωάσχημα όνειρα....μια νεκρές γάτες....και μια πεσμένα δόντια?Φοβάμαι πλέον να κοιμηθώ το βράδυ...μήπως δω και τίποτ'αλλο τρομακτικό!!!Κοιμάμαι διακεκομμένα και ανήσυχα........εξηγήστε μου παρακαλώ......σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!
Εleni

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.