ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ονειρεύτηκα ό τι κοιμόμουν σπίτι μου και ξύπνησα το πρωί κρατώντας στα χέρια μου τρία δόντια μου... δεν τα είδα να κουνιούνται......απλά πέσανε.......πήγα στον καθρέφτη, χαμογέλασα και είδα ότι έλλειπαν τα δύο μπροστινά πάνω και ένα μπροστινό κάτω......τρόμαξα...έβαλα το χέρι στο στόμα.....αίμα δεν είδα....τα δόντια ήταν γερά και άσπρα και τα ούλα ήταν φυσιολογικά....όμως κενά....έμοιαζα με "δράκουλα"!Αρχισα να κλαίω και φώναξα τούς γονείς μου(ο πατέρας μου,είναι πεθαμένος 17 χρόνια και η μητέρα μου ζεί μόνη της) και τούς είπα να πάμε στον οδοντίατρο να βάλω ψεύτικα δόντια γιατί ντρεπόμουν......κι αυτοί έκπληκτοι και προβληματισμένοι προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν και να με καθησυχάσουν!Εκεί ξύπνησα......επειδή βλέπω άσχημα όνειρα συνεχόμενα τις 3-4 τελευταίες νύχτες....ανησυχώ πολύ!!!!Βέβαια επειδή βρίσκομαι κάτω από άσχημη προσωπική συναισθηματική φόρτηση αρκετό καιρό τώρα....έχω άγχος και πολύ "stress"...μπορεί να παίζει ρόλο αυτό,πού βλέπωάσχημα όνειρα....μια νεκρές γάτες....και μια πεσμένα δόντια?Φοβάμαι πλέον να κοιμηθώ το βράδυ...μήπως δω και τίποτ'αλλο τρομακτικό!!!Κοιμάμαι διακεκομμένα και ανήσυχα........εξηγήστε μου παρακαλώ......σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!
Εleni

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.