Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ονειρεύτηκα ό τι κοιμόμουν σπίτι μου και ξύπνησα το πρωί κρατώντας στα χέρια μου τρία δόντια μου... δεν τα είδα να κουνιούνται......απλά πέσανε.......πήγα στον καθρέφτη, χαμογέλασα και είδα ότι έλλειπαν τα δύο μπροστινά πάνω και ένα μπροστινό κάτω......τρόμαξα...έβαλα το χέρι στο στόμα.....αίμα δεν είδα....τα δόντια ήταν γερά και άσπρα και τα ούλα ήταν φυσιολογικά....όμως κενά....έμοιαζα με "δράκουλα"!Αρχισα να κλαίω και φώναξα τούς γονείς μου(ο πατέρας μου,είναι πεθαμένος 17 χρόνια και η μητέρα μου ζεί μόνη της) και τούς είπα να πάμε στον οδοντίατρο να βάλω ψεύτικα δόντια γιατί ντρεπόμουν......κι αυτοί έκπληκτοι και προβληματισμένοι προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν και να με καθησυχάσουν!Εκεί ξύπνησα......επειδή βλέπω άσχημα όνειρα συνεχόμενα τις 3-4 τελευταίες νύχτες....ανησυχώ πολύ!!!!Βέβαια επειδή βρίσκομαι κάτω από άσχημη προσωπική συναισθηματική φόρτηση αρκετό καιρό τώρα....έχω άγχος και πολύ "stress"...μπορεί να παίζει ρόλο αυτό,πού βλέπωάσχημα όνειρα....μια νεκρές γάτες....και μια πεσμένα δόντια?Φοβάμαι πλέον να κοιμηθώ το βράδυ...μήπως δω και τίποτ'αλλο τρομακτικό!!!Κοιμάμαι διακεκομμένα και ανήσυχα........εξηγήστε μου παρακαλώ......σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!
Εleni

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Αν ονειρευτείς χωράφι με καλλιέργεια δένδρων είναι σημάδι μακροζωίας και υγείας.

Τα όνειρα με εσώρουχα έχουν να κάνουμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, τα συναισθήματά και τα ερωτικά ενώ έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση των εσωρούχων.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.