ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΙΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ..ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΣΤΡΙΨΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ..ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
marios

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι;

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;