Γνωστός άγνωστος

Πριν λίγο καιρό ο φίλος μου και εγώ καθόμασταν σε ένα κιόσκι μιλούσαμε και γενικά αράζαμε, από πίσω μου υπήρχε ένα παραθυράκι και ήταν ένα πάρκο. Εγώ χαμογελούσα και εκείνη την ώρα μένει. Κοιτάει εμένα και μετά το τοπίο. Λίγα λεπτά μετά μου εξήγησε ότι πριν λίγα χρόνια είχε δει την συγκεκριμένη σκήνη σε ένα όνειρο του και το θυμάται χαρακτηριστικά το τοπίο, τον χώρο και εμένα με θολό πρόσωπο να χαμογελάω στην ίδια ηλικία που είμαι τώρα. Το θέμα είναι ότι τότε ούτε καν με γνώριζε και μόλις ξύπνησε αναρωτήθηκε ποιο είναι το πρόσωπο που είδε στο όνειρο.Το αποκορύφωμα είναι ότι δεν με είδε στην τότε ηλικία μου που μπορεί να με είχε πετύχει στο δρόμο γιατι μένουμε σε διπλανές περιοχες αλλά όπως είμαι τώρα. Εξηγήστε μου τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά.Ευχαριστώ!
γιουνικορν

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.