ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ

Ημουν σε ενα μερος που ειχε ενα μονο στρογγυλο τραπεζι και μια καρεκλα. Καθησα και εβαζα τα παπουτσια μου,εκεινη τη στιγμη νοιωθω οτι καποιος μου πηρε το τραπεζι, οπου επανω ειχα ακουμπησει το σταυρο μου με μια αλυσιδα ψιλη . Αρχισα να ψαχνω και ξαφνικα βλεπω δυο ή τρεις γυναικες να γελανε ξαπλωμενες και σκεπασμενες με κουβερτες και διπλα τους το τραπεζι μου χωρις να ειναι επανω ο σταυρος, τουλαχιστον εγω δεν τον εβλεπα και απο τη ταραχη μου ξυπνησα . Σημειωνεται ότι ολο το περιστατικο εγινε σε ανοιχτο μερος, πιθανον σε ενα μεγαλο κηπο.
Μαρια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.