ΜΕ ΕΠΝΙΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.

ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΓΩΝΙΑΣ-ΔΡΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΥΤΗ ΠΛΗΣΙΑΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΟΥΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ (ΠΑΛΑΜΙ) ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΚΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ.......ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ............... BY JIOVANNI.
JIOVANNI

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.