χωρισμος αλλου ζευγαριού

Στο όνειρο μου είδα πως ένας "φίλος" μου χώρισε με την κοπέλα του και είπε πως είναι μαζι μου μάλλον για να ζηλέψει αυτη ενώ εγω ήμουν σε σχέση..( με αυτη την κοπέλα που στο όνειρο χώρισε τωρα είναι μαζι της στην πραγματικότητα ακομα.επισης και εγω ειμαι σε σχέση κανονικά όπως στο όνειρο.) αυτος μετα τον χωρισμό παρόλο που τις είχε πει πως και καλά είναι μαζι μου ήταν πολύ στεναχωρημένος και δεν έδειχνε να με θέλει ενώ εγω τον ήθελα και ήμουν μπερδεμένη..λοιπον στην πραγματικοτα με αυτο το παιδί επί τρία χρόνια με ήθελε αλλα οι καταστάσεις δεν μας βοήθησαν κ έτσι απλα μείναμε φιλοι.ομως στο υποσυνείδητο μου τον σκευτομαι και νιώθω μια στοργή για αυτον.
βικυ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.