Λάκκος και κομμένο χέρι

Είδα ότι ο σύντροφός μου ήταν όρθιος μέσα σε βαθύ ορθογωνισμένο λάκκο που ήταν μπροστά στο προαύλιο εκκλησίας και είχε δημιουργηθεί αφού βγήκαν 2 σειρές μακρόστενες πλακάκια. Το δεξί του χέρι ήταν σκισμένο από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα και φαίνονταν το κόκαλο.
Χαρίκλεια

Ετικέτες

Χαρίκλεια

πριν από 9 χρόνια 1 μήνας

Βρε παιδιά σας έχω στείλει εδώ και 1 μιση μήνα ένα όνειρο που είδα με το σύντροφό μου σε λάκκο και το δεξί του χέρι σκισμένο (κομμένη η σάρκα κατά μήκος του καρπού). Πότε θα μου δώσετε ερμηνεία του ονείρου? έχει περάσει καιρός.

Βαλεντινα

πριν από 8 χρόνια 9 μήνες

Εγω ειδα τις προαλες στον υπνο μου μια γειτονισα μου (ειμαστε και κουμπαρες) καθομασταν σε ενα τραπεζι...και η γειτον.μου ειχε το χερι τεντωμενο περα και σκεπασμενο...ξαφνικα το ξεσκέπασε και ειδα πως απο τον καρπο και κατω ηταν ακρωτηριασμενο..κομενο.Τις ειπα τι επαθε το χερι πως κοπηκε και μου ειπε οτι το εκοψε ο ιατρος.Ανησυχησα λιγο μετα απο αυτο το ονειρο γιατι δεν μου φανηκε καλο...μπορειτε εσεις να μου δωσετε μια συντομη απαντηση τι να σημαινει?

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.