Ονειροκρίτης » Λάκκος και κομμένο χέρι

Λάκκος και κομμένο χέρι

Είδα ότι ο σύντροφός μου ήταν όρθιος μέσα σε βαθύ ορθογωνισμένο λάκκο που ήταν μπροστά στο προαύλιο εκκλησίας και είχε δημιουργηθεί αφού βγήκαν 2 σειρές μακρόστενες πλακάκια. Το δεξί του χέρι ήταν σκισμένο από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα και φαίνονταν το κόκαλο.
Χαρίκλεια

Σχόλια

Βρε παιδιά σας έχω στείλει εδώ και 1 μιση μήνα ένα όνειρο που είδα με το σύντροφό μου σε λάκκο και το δεξί του χέρι σκισμένο (κομμένη η σάρκα κατά μήκος του καρπού). Πότε θα μου δώσετε ερμηνεία του ονείρου? έχει περάσει καιρός.

Εγω ειδα τις προαλες στον υπνο μου μια γειτονισα μου (ειμαστε και κουμπαρες) καθομασταν σε ενα τραπεζι...και η γειτον.μου ειχε το χερι τεντωμενο περα και σκεπασμενο...ξαφνικα το ξεσκέπασε και ειδα πως απο τον καρπο και κατω ηταν ακρωτηριασμενο..κομενο.Τις ειπα τι επαθε το χερι πως κοπηκε και μου ειπε οτι το εκοψε ο ιατρος.Ανησυχησα λιγο μετα απο αυτο το ονειρο γιατι δεν μου φανηκε καλο...μπορειτε εσεις να μου δωσετε μια συντομη απαντηση τι να σημαινει?

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Μπάμιες

μπάμιες, ονειροκρίτης
Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες. Ετσι, αν δεις...

Βάψιμο, βαφή, μπογιά

βάψιμο, βαφή, χρώμα, ονειροκρίτης
Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι...