γατα και κουτάβι.

Είδα οτι ήμουν σε ένα σπίτι,αγνωστο.Μιλούσα με κάποιον κύριο που είχε ένα κουταβάκι. Ξαφνικά βρίσκομαι σε ενα δρόμο (ασφάλτινο) ,να τρέχω να βρώ το σκυλάκι που το έσκασε. Το βρίσκω σε ενα πεζοδρόμιο να απειλείται από μια αδέσποτη λευκή γάτα.μολις η γάτα γύρισε ,είδα..οτι δεν είχε πρόσωπο.Σαν να ήταν κομμένο και στη θέση του..ειχε κρέας ματωμένο. Τρόμαξα μην μολύνει το κουτάβι. το έσωσα ,το πήρα στην αγκαλιά μου. εκει ξύπνησα. τι είναι αυτό?/Γύρω μου έβλεπα νύχτα με λιγα φώτα του δρόμου.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.