ΝΕΚΡΕΣ ΓΑΤΕΣ

ΣΤΟ ΠΑΡΤΕΡΙ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΚΡΕΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΑΗΔΙΑ.ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ .ΕΓΩ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΓΑΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΜΑΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;