Βρασμος μωρού

είχα αναμμένο τσουκαλι με νερο. Ειχα ενα σώμα μωρου λες και θα εβραζα νωπο κοτόπουλο (ηταν λες και εκανα κάτι απόλυτα φυσιολογικο). Στο βρασιμο σηκώθηκε αυτο το μωρο, ηταν πιο παχυ κ με μακρυ μαλλι τωρα, ελαφρος κοκκινο.Με κοιταξε και πηγα να το σπρωξω πάλι μεσα. Εκει ξυπνησα ομως σε αυτο το ονειρο διπλα υπηρχε κ το μηνων παιδί μου. Δεν ξερω τι να πω ταραχτηκα...
Elean

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Τα ανθρώπινα όντα περνάμε από πολλά στάδια, και αν δεν μας τύχει κάποια αρρώστια ή ατύχημα, καταλήγουμε πάντα στο γήρας, δηλαδή όλοι γινόμαστε κάποια στιγμή γέροι ή γριές. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γέρους ή γριές;

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.