Τσιγγάνοι με χάλια...

Έβλεπα οτι ημουν σε μια τεράστια αλάνα με παρά πολλούς τσιγγάνους άντρες γυναικες παιδια στην αλάνα απέναντι υπήρχε τοίχος και οι τσιγγάνοι έφερναν παρά πολλα χάλια παρά πολλα χρώματα για να βάλουμε σε όλο το δάπεδο και στο τοίχο βάλαμε σε όλη την αλάνα και στον τοίχο διάλεγα τα χρώματα απτα χάλια μου έφεραν άσπρο ροζ μαύρο έβαλα και τα τρία χρώματα αλλα το περισσότερο που είχα κάλυψη την αλάνα και το τοίχο ήταν μαύρο ήταν ολα ολοκαίνουργια και πεντακάθαρα..
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.