το σπιτι που μεγαλωσα και οι παπουδες μου

σχεδον καθε βραδυ για περιπου ενα χρονο τωρα βλεπω συνεχεια το εσωτερικο του σπιτιου που εχω μεγαλωσει με τον παππου και την γιαγια,ειναι και οι δυο πεθαμενοι πολλα χρονια πανω απο 20 ομως βλεπω συνεχεια οτι ειναι ζωντανοι και οτι ημαστε μαζι σ αυτο το σπιτι.συνηθως δεν μου μιλανε απλα υπαρχουν στο ονειρο και εγω στο ονειρο πιστευω οτι ειναι νεκροι και ανναρωτιεμαι στον υπνο μου πως τους βλεπω αφου ειναι νεκροι.
ευα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια.