συναντηση με την πεθαμενη γιαγια μου

βρισκομουν στο σπιτι της ζωντανης γιαγιας μου μαζι με την μητερα μου και μιλαγαμε καθισμενες, γυρω απο ενα τραπεζι ωσπου εγω ειδα την αλλη μου γιαγια που εχει πεθανει εδω και 4 χρονια να καθεται σε μια πολυθρονα διπλα μου. την πηρα αμεσως αγκαλια και εκεινη εμενα και κλαιγαμε απο χαρα και οι δυο. η μητερα μου και η ζωντανη γιαγια μου με ρωτουσαν τι επαθες? και εγω τους ελεγα καλα δεν την βλεπετε? αλλα μονο εγω την εβλεπα. τι σημαινει το ονειρο?
κατερινα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις.