Απλωμένα ρούχα

5-2-15 Πάω με την μικρή μου βόλτα σε κάποια άγνωστη γειτονιά ανεβαίνω κάποιες σκάλες σαν σπιτιού και απέναντι βλέπω ρούχα της δουλειάς του 2 κάλτσες μαύρες και 2 φανελάκια του άντρα μου απλωμένα και καταλαβαίνω ότι τα έχει απλώσει η Ελένη φίλη του κουμπάρου μου την ίδια δεν την βλέπω αλλά τον πατέρα της, μαζεύω τα ρούχα της δουλειάς του και εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που ανέβηκα τους ζητώ συγνώμη γιατί δεν κατάλαβα ότι κατοικείτε το σπίτι συζητάω μαζί τους αυτοί με συμπονούν και χαιρετιόμαστε και φευγουμε ,εμφανίζεται και ο άντρας μου και σκέφτομαι ότι χωρίζουμε χωρίς να ανταλλάξουμε λόγια , περπατώ με την κόρη σαν να εξερευνώ το άγνωστο μέρος και απέναντι βλέπω χείμαρρο με βρώμικα νερά μια γεφυρουλα που πάνε να περάσουν μανάδες με τα μικρά τους και φωνάζω τα μωρά τα μωρά και τότε πέφτει ένα μέσα και το σκεπάζει το νερό, η μάνα βάζει το χέρι μέσα στο νερό και το βγάζει και ένας πατέρας βγάζει ένα άλλο μέσα από τα λασπόνερα σε με σκάλα από κάτω χωρίς να έχουν πνιγεί τα μωρά, ξαφνικά βρισκόμαστε έξω από μια εκκλησία και εμφανίζεται η Κωνσταντίνα η τραγουδίστρια ντυμένη άγγελος και τραγουδάει και εμείς την χαζεύουμε. Μετά βλέπω ότι είμαι σε ένα τραπέζι ψαροταβέρνας και συζητώ με ένα φίλο του άντρα μου για το χωρισμό, φθάνει ο άντρας μου ξαφνικά οδηγώντας ένα μηχανάκι και φορώντας κόκκινο μπλουζάκι
Χρύσα Μ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με γέννα.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.