κοκκινος και γλυκός κιμάς

Γεια σας.Ειδα στον ύπνο μου πριν τρεις μήνες περίπου....πως ήμασταν με μια γειτονισσα μου εξω απο το σπιτι μας, στο πεζοδρόμιο...και πηγαίναμε μαζί παρεα..αυτή πήγαινε μπροστά και εγω πισω, στο δρόμο ειδα μερικά σκουπίδια και τα προσπεράσαμε.Μετά μπήκαμε μεσα σε ενα άγνωστο σπίτι και αντι να ανεβούμε τις σκάλες κατεβήκαμε κάτω σε ενα υσογειο μερος...η γεοτονισ. μου ανεβηκε μετα κατι σκάλες..εγω πήγα να περάσω μια στενη εισοδο της πόρτας και δυσκολευτηκα..αλλα μετά την πέρασα.Υστερα είδα οτι ήμασταν σε ενα άγνωστο σαλόνι, ειδα ενα τραπεζάκι και επάνω ενα κομματι ωμό κιμά λιγο κόκκινο.Η γειτονισ. (την εχω και κουμπάρα) πήρε ενα μικρό κομματάκι απο τον κιμά και μου τον εδωσε λέγοντας οτι είναι καλός αυτος για όλα για το αιμα κ.α.Αυτο τρώνε και τα παιδια μου.Δοκίμασα λίγο και μου φανηκε γλυκός στην γευση.Κατόπιν είδα κατι συγγενεις της μέσα στο σαλονι ορθιοι και εγω να τους χαιρετώ.Περίεργο ονειρο...τι να σημαίνει άραγε....?
βαλεντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.