Σκυλί πεθαμένο

Είδα στον ύπνο μου ότι έβλεπα το σκυλί μου (πέθανε πριν 1 μήνα) και έπαιζα μαζί της, της μιλούσα ενώ ήξερα ότι δεν ζει. Ήταν οι γονείς μου μπροστά, την φροντίζαμε από κοινού όταν ζούσε, και τους έλεγα ότι την βλέπω μπροστά μου κανονικά σαν να είναι ζωντανή αλλά μόνο εγώ την έβλεπα. Εκείνοι με κοιτούσαν απλά ενώ εγώ συνέχισα να την βλέπω, να την αγκαλιάζω και να της μιλάω και ήμουν πολύ χαρούμενη!
Ariel

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.