δοντι σπασμενο λεφτα απο νεκρο

τελη γεναρη ειδα οτι εσκασε ενα πυροτεχνημα στο ουρανο κι ηρθε ενα μαχαιρι κ με μαχαιρωσε στη μεση.....κατω υπηρχαν μαχαιρια καθαρα κι εγω δεν ενιωθα τιποτα μετα απο λιγο ο γνωστος που υπηρχε στο ονειρο μου ειπε να δω αν τρεχει αιμα κ λερωθηκε το χερι μου με οχι κ τοσο καθαρο αιμα...σημερα ειδα οτι επεσα με τα μουτρα κι εφυγε ενα δοντι μου κατω ηταν ασπρο κι οταν το επιασα ηταν μαυρο και δεν πονουσα αλλα εκλαιγα γτ δεν θα αρεσα στο αγορι μου..ψιλοκατουρηθηκα πανω μου κ το αγορι μου μου ελεγε οτι με τα χαλια μου τον βγαζω εκτος εαυτου κι ειδα οτι βρηκα κ πενηντα ευρω μεσα σε ενα βιβλιο απο τη γιαγια μου που εχει πεθανει..στο ιδιο ονειρο...στι πρωτο ονειρο αδιαθετησα κ ποναγε η μεση μου πολυ την αλλη μερα...συνηθως βλεπω αιμα πριν την περιοδο κ τωρα πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο γιατι το αγορι μου ολο μου τη λεει για την εμφανιση μου.. αλλα πολυ κακα ονειρα τοσο κοντα εχω αρχισει κ φοβαμαι..τι σημαινουν ολα αυτα;;
Παρασκευή

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.