Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Ειδα οτι θα παντρευόμουν

Καλημερα σας. Ειδα στον ύπνο μου πως θα παντρευόμουν.Ειδα ομως πως ημουν μικρή σε ηλικια..17 χρονων ενωειμαι 32 και ακομα δεν εχω σχεση ουτε εχω παντρευτει.Αυτο φυσικα με πειραζε στον ύπνο μου και δεν ηθελα να παντρευτώ.Ειδα οτι θα παντρευόμουν με προξενια...μου ειχαν βρει οι θειοι μου καποιον..χωρις εγω να τον γνωρίζω.Σκεφτόμουν πιος θα ειναι,πως θα φορεσω νυφικο και τι θα κανω απο δω και περα και πως θα ειναι τα πεθερικά μου...ημουν ανησυχη..δεν ήξερα τι να κανω.Ειδα ομως πως κοιμομουν στο κρεβατι με εναν που εμοιαζε με καποιον γνωστό μου.Ειδα οτι βίωνα σκηνικο γαμου σαν να το ζούσα πραγματικα..ενω δεν το θελω πραγματικα.Δεν μπορω να θυμηθω τιποτε αλλο γιατι δεν ηταν και πολυ εντονο το όνειρο.Τι να σημαίνει? Γάμος στα αλήθεια η κακο προμηνημα...?
βαλεντίνα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα!

Ενα πολύ καλό όνειρο αν πιστεύετε στο Θεό και είστε καλοί Χριστιανοί.

Αν ονειρευτείς το ιερό Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, θα ακούσεις καλά λόγια και συμβουλές από ανθρώπους που θέλουν το καλό σου.

Για τους θρησκευόμενους το ευαγγέλιο είναι σημάδι επιτυχίας ενώ γιά τους άθεους το όνειρο είναι κακό.

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.