Ειδα οτι θα παντρευόμουν

Καλημερα σας. Ειδα στον ύπνο μου πως θα παντρευόμουν.Ειδα ομως πως ημουν μικρή σε ηλικια..17 χρονων ενωειμαι 32 και ακομα δεν εχω σχεση ουτε εχω παντρευτει.Αυτο φυσικα με πειραζε στον ύπνο μου και δεν ηθελα να παντρευτώ.Ειδα οτι θα παντρευόμουν με προξενια...μου ειχαν βρει οι θειοι μου καποιον..χωρις εγω να τον γνωρίζω.Σκεφτόμουν πιος θα ειναι,πως θα φορεσω νυφικο και τι θα κανω απο δω και περα και πως θα ειναι τα πεθερικά μου...ημουν ανησυχη..δεν ήξερα τι να κανω.Ειδα ομως πως κοιμομουν στο κρεβατι με εναν που εμοιαζε με καποιον γνωστό μου.Ειδα οτι βίωνα σκηνικο γαμου σαν να το ζούσα πραγματικα..ενω δεν το θελω πραγματικα.Δεν μπορω να θυμηθω τιποτε αλλο γιατι δεν ηταν και πολυ εντονο το όνειρο.Τι να σημαίνει? Γάμος στα αλήθεια η κακο προμηνημα...?
βαλεντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Αν δεις όνειρο πως έχεις ή βρήκες γεμάτο πορτοφόλι, το όνειρο σου είναι καλό.

Το άδειο πορτοφόλι σημαίνει οικονομικά προβλήματα, φτώχεια, στενοχώριες και καταστροφή.