Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Ειδα οτι θα παντρευόμουν

Καλημερα σας. Ειδα στον ύπνο μου πως θα παντρευόμουν.Ειδα ομως πως ημουν μικρή σε ηλικια..17 χρονων ενωειμαι 32 και ακομα δεν εχω σχεση ουτε εχω παντρευτει.Αυτο φυσικα με πειραζε στον ύπνο μου και δεν ηθελα να παντρευτώ.Ειδα οτι θα παντρευόμουν με προξενια...μου ειχαν βρει οι θειοι μου καποιον..χωρις εγω να τον γνωρίζω.Σκεφτόμουν πιος θα ειναι,πως θα φορεσω νυφικο και τι θα κανω απο δω και περα και πως θα ειναι τα πεθερικά μου...ημουν ανησυχη..δεν ήξερα τι να κανω.Ειδα ομως πως κοιμομουν στο κρεβατι με εναν που εμοιαζε με καποιον γνωστό μου.Ειδα οτι βίωνα σκηνικο γαμου σαν να το ζούσα πραγματικα..ενω δεν το θελω πραγματικα.Δεν μπορω να θυμηθω τιποτε αλλο γιατι δεν ηταν και πολυ εντονο το όνειρο.Τι να σημαίνει? Γάμος στα αλήθεια η κακο προμηνημα...?
βαλεντίνα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.