Pethamenos suggenhs

Κατεβαινα λεει με ενα αλεξιπτωτο απο ψηλα, δε ξερω πως, και καποιοι συγγενεις ή φιλοι στο χωριο ηταν σε ενα βουνο γιατι κατι ειχε γινει ειτε ειχαν χαθει ειτε κατι επαθαν και αναγκαστηκαν να μεινουν εκει , και υποτιθετε οτι εγω πηγαινα να βοηθησω η να τους βρω.Το θεμα ειναι οτι οταν εφτασα εκει στο βουνο δλδ μια μικρη πλαγια με χορταρι δεντρα κλασικα και 2 3 τραπεζια ή παγκακια, αντικρισα εναν παππου ο οποιος ειχε πεθανει 3 χρονια πριν, στο γειτονικο σπιτι στο χωριο μου.Μιλαγα και με τους αλλους χωρις να θυμαμαμαι τι ελεγαν , (δεν λεγαμε πολλα) αλλα μιλισα και με τον παππου εκεινον που επισης δε θυμαμαι τι μου ελεγε , απλα εχω την εικονα οτι μιλαγαμε και μετα απλα τελειωσε το ονειρο... να σημειωσω οτι με αυτον τον παππου πριν πεθανει πηγαινα που και που και καθομασταν για λιγο μιλοντας , καθως ειμουν και λιγο πιο μικρος μαζι με τη γυναικα του η οποια ζει ακομα ... μονη στο χωριο...
giorgos

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.