γυναικα ,μπλουζες.

Ειδα ονειρο οτι μια γυναικα αγνωστη μου, ανοιξε την ντουλαπα μου και δοκιμαζε τις μπλουζες μου.εγω την εβλεπα και περιμενα να ζητησει καποια απο αυτες δανεικη η για να της την χαρισω. Διπλα μου ηταν Ο συζυγος μου. Ξυπνησα με την αγωνια τι θα διαλεγε επιτελους αυτη η γυναικα.
ειρηνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.