γυναικα,παπουτσια

Ειδα ονειρο, μια συναδελφο του συζυγου μου με το τον συντροφο της Συζητουσαμε ολοι μαζι σε εναν χωρο που εμοιαζε λαβυρινθος. Ξαφνικα ο φιλος της κοπελας μου εδινε ολα τα ζευγαρια παπουτσια της κοπελιας και με ρωτουσε αν τα θελω. Την στιγμη που αρνιωμουν η κοπελια κοιτουσε τον συζυγο μου χωρις να νοιαζεται αν θα εχανε τα παπουτσια της. Εγω σκεφτηκα πως αποκλειεται να φορουσα τα παπουτσια της επειδη σιχαινομουν . Εκεινη την στιγμη επιασα το βλεμα της στον συζυγο μου και ενοχληθηκα τοσο που ξυπνησα.
ειρηνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.