πυροβολισμος εξ επαφης

Ημουν πολύ χαρούμενος και περήφανος τη δεύτερη φορά οντάς και ξαπλωμένος, με πιστολη μικρου διαμετριματος με πηροβολησαν εξ επαφης 3 φορες ,και ήμουν ατάραχος αντέδρασα χαλαρά! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Robin Hood

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μπουλντόζα έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της μπουλντόζας, την κατάστασή της και τι ακριβώς βλέπουμε ότι κάνει. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπουλντόζες στα όνειρά μας.

Τα ανθρώπινα όντα περνάμε από πολλά στάδια, και αν δεν μας τύχει κάποια αρρώστια ή ατύχημα, καταλήγουμε πάντα στο γήρας, δηλαδή όλοι γινόμαστε κάποια στιγμή γέροι ή γριές. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γέρους ή γριές;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.