Είδα το πριν λίγες ημέρες θανόντα θείο μου

Καλημέρα, είδα σήμερα το Θείο μου, αδερφό του πατέρα μου, ο οποίος απεβίωσε στις 01/03/2015, να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού μας και ξαφνικά να αισθάνεται αδιαθεσία, ενώ ήταν μια χαρά, και λόγω του ότι είχε θέμα με την καρδιά του έτρεξα να ντυθώ λόγω του ότι ήμουν με τις πυτζάμες, για να τον πάμε στο νοσοκομείο. Όταν ήρθα ντυμένος από το δωμάτιό μου, τον έιχαν μεταφέρει στο σαλόνι και ήταν ξαπλωμένος, ακούνητος, ενώ ο ξαδερφός μου - γιός του έκλεγε έχοντας πέσει επάνω του. Ταυτόχρονα ο πατέρας μου έκλεγε πιο δίπλα. Πήγα τότε κοντά του τον αγκάλιασα και του φώναξα " Θείε ξύπνα"! άνοιξε τα ματάκια του και σηκώθηκε κανονικά σαν να μην είχε συμβεί κάτι ..... και περπατούσαμε μαζί προς το καθιστικό του σπιτιού, εκεί δηλαδή που αρχικά καθόμασταν.
Γιάννης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.