Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Είδα το πριν λίγες ημέρες θανόντα θείο μου

Καλημέρα, είδα σήμερα το Θείο μου, αδερφό του πατέρα μου, ο οποίος απεβίωσε στις 01/03/2015, να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού μας και ξαφνικά να αισθάνεται αδιαθεσία, ενώ ήταν μια χαρά, και λόγω του ότι είχε θέμα με την καρδιά του έτρεξα να ντυθώ λόγω του ότι ήμουν με τις πυτζάμες, για να τον πάμε στο νοσοκομείο. Όταν ήρθα ντυμένος από το δωμάτιό μου, τον έιχαν μεταφέρει στο σαλόνι και ήταν ξαπλωμένος, ακούνητος, ενώ ο ξαδερφός μου - γιός του έκλεγε έχοντας πέσει επάνω του. Ταυτόχρονα ο πατέρας μου έκλεγε πιο δίπλα. Πήγα τότε κοντά του τον αγκάλιασα και του φώναξα " Θείε ξύπνα"! άνοιξε τα ματάκια του και σηκώθηκε κανονικά σαν να μην είχε συμβεί κάτι ..... και περπατούσαμε μαζί προς το καθιστικό του σπιτιού, εκεί δηλαδή που αρχικά καθόμασταν.
Γιάννης

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι;

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.