Μαύρο νυφικό

Τι μπορεί να σημαίνει; Είδα ότι έκανα πρόβα νυφικού, και φορούσα μαύρο νυφικό, και μαζι μου ηταν 2 άγνωστα για μένα άτομα.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.