μυρμηγκια,εγκυμοσηνη,σαπια φρουτα

Ειδα οτι στο σπιτι μου στο δωματιο μου ειχε μυρμηγκια ( το οποιο το ειχα δει και λιγες μερες πριν)........ μια γυναικα στη συναιχεια που ηξερα αλλα δεν θυμαμαι πια ηταν ηταν εγκυος επιασα την κοιλια της και το εμβρυο κλωτσισε και μετα σε μια σακουλα σαπια φρουτα τα οποια τα ειδα και εκλεισα την σακουλα τα αφησα οπως ηταν δεν τα πεταξα.
Στεφανια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.