Θέση λεωφορείου

Είμασταν σε ενα λεωφορείο με τους φίλους μου και πηγαίναμε εκδρομή,εγω καθομουν με μια φίλη μου και ο φιλος μου καθόταν μονος του.. Πίσω μου καθόταν μια "φίλη" μου αλλα οχι μονη της.. Μετα απο λιγο ήμουν και εγω μονη μου στη θέση και η αλλη η "φίλη" μου και ο φίλος μου καθόταν στην απέναντι θέση απο εμενα δεν ήρθε να κάτσει μαζι μου αλλα με αυτη.. Τι σημαινει αυτο; (Με αυτόν τον φίλο μου δεν ειμαστε μαζι απλώς αισθανόμαστε κατι και οι δυο..ειμαστε πολυ καλα,αλλα η "φίλη" ρίχνετε σε όλους)
Βικυ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Το νεαρό κορίτσι συμβολίζει συνήθως τη νεότητα, την αθωότητα, την ελπίδα, τον έρωτα ή μια νέα αρχή. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα κορίτσια...

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.