Tάισμα παιδιού

Ο σύντροφος μου είδε στο όνειρό του ότι εγώ τάιζα ενα αγοράκι. Ημουν λέει ηρεμη αλλά ελαφρως σκεφτικη. Δεν ηξερα οτι με βλεπει. Εκείνος ενοιωθε ομορφα οταν με εβλεπε.
Κατερίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.