εξαφανιση

ειδα στον υπνο μου οτι εξαφανιστηκε η κολλητη μου και ολη ψαχναμε να τη βρουμε κ ημαστα σε πολυ ασχημη κατασταση....επισης μαθαμε οτι μαλλον ειναι νεκρη
βαλια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.