Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Η ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ

Ειδα οτι η μητερα μου που πεθανε (πριν εναν χρονο και μια εβδομαδα ακριβως και της καναμε μνημοσυνο)ηρθε στο σπιτι μας φορωντας μαυρο παλτο και κουκουλα που καλυπτε το κεφαλι της και ενω καθομουν στον καναπε με φιλησε και ηταν χαρουμενη.Επίσης ημουν χαρουμενη και εγω που την ειδα και νομιζα οτι δεν πεθανε. Αφου ξυπνησα, μετα απο λιγο ξαναβλεπω οτι ηταν στο νοσοσκομειο με αιμοραγια και ηταν γεματη αιματα και κοπρανα. φανταζομαι οτι δεν ειναι καλο ονειρο. (Η μαχη με τον καρκινο κρατησε 3 χρονια στα νοσοκομεια υπεφερε πολυ). Ευχαριστω Μαρια.
mariapapass

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.