Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

διδυμα.σκατα..

Καλησπερα, ειδα οτι ημουν σε ενα αυτοκινητο στο πισω καθισμα με την μανα μου ημουν εγκυος κ εσπασαν τα νερα κ κρατιομουν να μην γεννησω για να προλαβω να παω στο νοσοκομειο κ μου εβγαιναν σκατα πανω μου κ στην μανα μου δεν τα ειδα ομως κ μετα πηγα σπιτι μου ν πλυθω γιατι ειχα λερωθει με καποιο τροπο βρεθηκα μεσα στο αμαξι παλι ειχα στον λαιμο μου κατι κ πνιγομουν μετα γεννησα ενα κοριτσακι κ μου ειπαν οτι εχω διδυμα κ ενα αγορι ακομα.
eleni

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;