Σμήνη από πουλιά

Είδα όνειρο ότι βρισκόμουν σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια, στο ένα ήμουν εγώ και στο δίπλα οι γονείς μου (στην πραγματικότητα όμως διαμένουμε σε ξεχωριστά σπίτια) και ενώ ήταν καλοκαίρι βράδυ και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά σμήνη πουλιών όρμησαν μέσα στο υπνοδωμάτιο και γέμισε το ταβάνι κ το σπίτι πουλιά μικρά κυρίως -(σπουργίτια) κ είχε και λίγο μεγαλύτερα σε μέγεθος όχι όμως τεράστια-. Ήταν τόσα πολλά που δεν φαινόταν το ταβάνι. Εγώ ξαφνιάστηκα αλλά ήξερα ότι δεν θα με πειράξουν γιατί ήταν μικρόσωμα, και η μάνα μου πετάχτηκε και έκλεισε το παράθυρο και μετά δεν είχαν έξοδο να βγουν έξω, και συνέχεια τιτίβιζαν, αφόδευαν σε μερικά σημεία και πηγαινοέρχονταν μέσα στο δωμάτιο κυρίως ψηλά στο ταβάνι κ ήθελαν να βγουν εκτός.. Εγώ φώναζα της μάνα μου να ανοίξουμε το παράθυρο αλλά αυτή δεν με άφησε κ μου είπε να κοιμηθώ και θα φύγουν ως το πρωί!
Ιωάννα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.