Νυφικό-σοκολάτα-μαύρο αυτοκίνητο

Λοιπόν είδα πως ήμουν σπίτι μου και μιλούσα με μηνύματα από το κινητό με το αγόρι που θέλω και του έλεγα πως τον θέλω και μου είπε πως και αυτός με θέλει.Ξαφνικά βρεθήκαμε μέσα σε ένα μαύρο τζιπ και αυτός καθόταν στην θέση του οδηγού και εγώ δίπλα και μιλούσαμε.Το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο.Του έλεγα ότι θέλω πολύ να είμαι μαζί του αλλά φοβάμαι γιατί ακούω διάφορα για αυτόν...και μετά βρέθηκα ξανά στο σπίτι μου και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα περνούσε να με πάρει κατά τις 5 το απόγευμα.Είχε πάει 8,είχε σκοτεινιάσει και δεν είχε έρθει ακόμα και εγώ κατέβηκα και πήγα στο περίπτερο και πήρα σοκολάτα,δεν την έφαγα όμως,μόνο την πήρα και την έβαλα στην σακούλα.Ξαφνικά βρίσκομαι σε ένα μέρος που έμοιαζε με το προαύλιο της εκκλησίας της γειτονιάς μου και βλέπω και το μαύρο τζιπ του εκεί.Στην αρχή τον έπαιρνα τηλέφωνο και τον έψαχνα και ήμουν αγχομένη νομίζοντας πως κάτι έπαθες.Μετά από λίγο όμως εμφανίζεται κρατόντας ένα λευκό φόρεμα πολύ καθαρό και γυάλιζε στο μπούστο(σαν νυφικό έμοιαζε)...μαζί του ήταν και κάτι κοινές μας φίλες και έδωσε το φόρεμα σε αυτές και τις είπε να πάμε να το δοκιμάσω,εγώ τον κοιτούσα και δεν αντιδρούσα στην αρχή και μετά τον ρώτησα τι είναι αυτό και μου είπε πάνε δοκίμασε το και με πήραν τα κορίτσια και πήγαμε και το φόρεσα και το κοιτούσαμε όλες μαζί στον καθρέφτη και γελούσαμε και μου έλεγαν άντε μπράβο επιτέλους αλλά εγώ έδιχνα λίγο αγχομένη.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.