Τηλέφωνο από Νεκρό

Η αδελφή μου είδε στον ύπνο της ότι καθόμασταν πάνω στο κρεβάτι της και συζητούσαμε, όταν χτύπησε το κινητό μου και ήταν στο τηλέφωνο ένας νεκρός συμμαθητής μου που χάσαμε πριν κάποιους μήνες. Με ρώτησε ποιος είναι και της είπα το όνομά του. Και όταν πήγε να με ρωτήσει το επίθετο της έκανα νόημα να σωπάσει και χωρίς να προλάβει να πει ολόκληρο το επίθετό του σήκωσα το τηλέφωνο. Εκεί ξύπνησε. Είναι κάτι κακό για εμένα να φανταστώ....
Ζένια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.