ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΡΑΒΩΝΩΝ

ΕΙΔΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 2 ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΔΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ 2???? ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΠΑΡΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΠΗΡΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ Η' ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΗΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΑΦΤΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Η' ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ????
GIOLANDA

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.