Κομμένο Κεφάλι

Στο όνειρό μου είδα οτι περπατούσα με δυο φίλους και το κεφαλί του ενός το κουβαλούσα στο αριστερό μου χέρι ενώ το σώμα του περπατούσε ακέφαλο δίπλα μου. Μετά απο κάποια ώρα, φτάσαμε στο σπίτι ενός άλλου φίλου όπου και διαφωνίσαμε για το ποιός απο εμάς θα ράψει το κεφάλι του ακέφαλου. Στην πορεία ήτανε μια γάτα επίσης με κομένο κεφάλι. Με σκουντούσε με τις μπροστινές τις πατούσες χωρίς να με γρατσουνάει και όταν την κοίταξα είχε το κεφάλι της πίσω. (ραμμένο)
Σέρσεη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.