εντομα

στο ταβανι πανω απο το κρεββατι μου υπηρχε ενας κυκλος απο μαυρα εντομα ,στο πατωμα διπλα μου καθιστος πανω σε κοκκους αμμου ο αντρας μου και στη πορτα της κρεββατοκαμαρας ενας σταυρος απο μαυρα εντομα
λιτσα

Ετικέτες

Ευγενια

πριν από 5 χρόνια 4 μήνες

Γεια σας,ειδα οτι μια γυφτισα ινδη μου εχωσε μεσα στο δερμα μου μεταξυ καρπου και αγκωνα μια τεραστια ακριδα.Ξυπνησα με φωνες.Τι ειναι?

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.