το αγόρι μου να φιλιέται με την φίλη μου

ειδα πως εγω ημουν στο χωριο στο παρτυ του αγοριου μου και καθομουν στο καναπε και η φιλη μου ηταν με το αγορι της στον αλλον καναπε. ηταν και φιλοι,φιλες του αγοριου μου και καθοντουσαν. Ωσπου το αγορι μου σηκωθηκε και ζητησε στην φιλη μου να πανε στο μπανιο μαζι και η φιλη μου με κοιταξε και ειπε ναι και καθοντουσαν στο διαδρομο πριν μπεις για το μπανιο και πειραζοντουσαν εγω νευριασα σηκωθηκα και πηγα εκατσα πανω στον αγαπημενο της και το αγορι μου την αρπαξε και την φιλησε εγω νευριασα πηρα το αγορι της και φυγαμε απο παρτυ. Το αγορι μου με ακολουθησε ως εξω απο το σπιτι του και φωναζε να γυρισω πισω και πως το εκανε επιτηδες για να δει πως θα αντιδρασω εγω δεν τον εδινα σημασια και απομακρυνομουν περισσοτερο απο αυτον και με εβριζε, πηρε την φιλη μου και μπηκαν μεσα μετα στα ξαφνικα βρεθηκα στην πολη στο σπιτι μου και αυτος ηταν εξω απο την πολυκατοικια μου και φωναζε να βγω εξω και βγηκε η μανα μου στο μπαλκονι και τον εβρεξε με κουβα νερο και αυτος επεμενε να ειναι εξω απο την πολυκατοικια μου. Τι να σημαινει αυτο αραγε? εγω καταλαβα πως αργοτερα θα με κερατωσει με την φιλη μου γιατι μετα απο ενα μηνα βγηκαμε εξω για βολτα και την πηγε σπιτι και την κοιτουσε επιμονα και μιλουσε για αυτην ηταν πολυ διαφορετικος δεν ξερω τι να πιστεψω και εχω αμφιβολιες στο αν εχουν κανει οταν την πηγε σπιτι!
Σοφία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.