Τραυματίας απο βέλος

Είδα οτι ήμουν σε ενα σπίτι με δυο ορόφους που τους χώριζε μια σκάλα κ είχε ενα μεγάλο άνοιγμα το οποίο μετα απο λιγο αρχησε κάποιος να ρίχνει βέλος έριχνε και δν με πετύχεναι οσπου κρύφτηκα κάπου αλλα με έβλεπε απο πανω με χτυπάει μια κρύβομαι δυο πάλι με πετυχενει μετα τον βλεπω και παω πανω τον πιάνω το σκοτώνω και δν πεθένω ενώ ειμαι τραβματιζμενος γτ έρχονται οι φίλοι μ που ηταν εκει και με πανε νοσοκομείο...
Zhshs

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης την Τύχη ή την Ατυχία στα όνειρα; Τι συμβαίνει όταν βλέπεις να σου συμβαίνει κάτι τυχερό; Πρέπει να χαρείς ή μήπως είναι καλύτερο να φυλαχθείς από τις κακοτοπιές;

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.