παραλια-αμφιθεατρο-αυλη

Ειδα πως ειχα παει με δυο κοπελες (την ξερω την μια την αλλη οχι αλλα στο ονειρο φαινοταν πως τις ηξερα και τις δυο) και πιασαμε τελος παντων 2 ξαπλωστρες και απο τις 3 μονο εγω μπηκα στη θαλασσα για μια βουτια και βγηκα...η θαλασσα ηταν λιγο κρυα δεν ηταν καλοκαιρι και ειχε πολυ λιγο κυμα...μετα ειχαμε προβα για μια παρασταση που θα ανεβαζαμε και ηταν μια απο τις τελικες προβες για να ανεβει η παρασταση στην οποια ελεγα δυο ή τρεις ατακες στο τελος αλλα δεν τις ειχα μαθει και φωναζε η καθηγητρια που ηταν υπευθυνη...αφου αγανακτησε μας ειπε να κανουμε ενα διαλειμμα οποτε βγηκαμε στην αυλη..εκει ενα απο τα παιδια που βοηθανε στον ηχο και στα φωτα με πλησιασε και μου εκανε ενα φριχτο καμακι λεγοντας μου «Εισαι βασιλισσα; Γιατι μυριζεις σαν βασιλισσα» και πηγε να μρ φιλησε αλλα εγω γυρισα το κεφαλι μου και με φιλησε στον λαιμο εγω ψιλοφρικαρα γιατι ουτε τον ηξερα ουτε μου αρεσε και πηγα κι εκατσα σε ενα πεζουλι πιο μακρια του και ηρθε και εκατσε διπλα μου ο πρωταγωνιστης του εργου ο οποιος εμοιαζε υπερβολικα με εναν γνωστο μου και στο ονειρο τον ηξερα και μου αρεσε και του ειπα για το απαισιο καμακι και μου ειπε «κι ομως εισαι βασιλισσα γιατι εχεις κατακτησει την καρδια του καθενος εδω μεσα» ε μετα ξυπνησα...
Αναστασια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.