Μπέρδεμα

Στο σχολειο κάποια αγορια μας πειράζουν Στο όνειρο ειδα οτι ειμαι με μια πολυ καλή μου φίλη σε ένα πανεπιστήμιο της Αγγλίας απο αυτα με τους τεράστιους κήπους και απο την άλλη πλευρα υπήρχε ποτάμι. Γινόταν ένα παρτι που υπήρχαν μονο αγορια και λίγα κορίτσια μαζι κι εμεις. Η φιλη μου πήγε προς το πλήθος και εγω την ακολούθησα όμως μας ακολούθησαν και τα δυο αγορια. Η φιλη μου θύμωσε και τους φώναξε " πια ειναι πάλι η δικαιολογία σας γιατί μας ακολουθατε;" Εκείνοι αντιλεγωντας είπαν " καλύτερα να μας λέτε χαζούς παρά να νομίζετε οτι σας γουστάρουμε "τότε εγω παραπάτησα και έπεσα μεσα στο ποτάμι. Τα αγορια γέλαγαν και η φιλη μου τους έδωσε χαστούκι . Αμέσως μετα εκείνοι την έριξαν στο νερο όταν κοιτάξαμε πάνω ολα τα αγορια μας κοιτούσαν και γελουσαν γίναμε δηλαδή ρεζίλι . Όταν είμασταν στο ποτάμι δεν φορούσαμε παπούτσια ενώ ξέχασα να αναφέρω οτι η φιλη μου έπινε σαμπάνια . Τελος πρέπει να πω οτι αυτο το όνειρο μπορει να ειναι σημαδιακό αφού συνδέεται με γεγονότα της πραγματικής μας ζωής. Στην πραγματικότητα δυο αγορια στο σχολειο μας πειράζουν μας ζητάνε να τα φτιάξουμε για πλάκα μας ακολουθούν για να δουν τι λεμε και μας έχουν κανει ρεζίλι σε διάφορες χρονικές περιόδους της ζωής μας . Παράδειγμα μας ακολουθαγαν στο αποκριάτικο παρτι του σχολείου και μας έβγαζαν φωτογραφίες . Σας παρακαλούμε απαντήστε μας γρήγορα γιατί το εχω συζητήσει με τη φιλη μου και βγαίνουμε στο συμπέρασμα οτι κατι θα συμβεί.
Ιωαννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.