Περιεργα εξανθηματα

Ειχα δει οτι ειχα βγαλει κατι περιεργα εξανθιματα....σαν φουσκες στην αρχη μια δυο και δεν τις πειραζα τις αφησα και καλα να φυγουν..δεν εδωσα και τοσο σημασια...μετα ομως αυτα εξαπλωνονταν ολο και περισσότερο στο δεξι μου χερι και ηταν σαν φουσκες και μερικες απο αυτες σαν να ειχαν κατι πανω σαν τριχιτσες...και μετα ειχα παρει την μητερα μου τηλεφωνο για να παμε επειγόντως σε καποιο δερματολο...και ειχε πανικοβληθει και ειχαμε παρει ταξι για να παμε...τελικα θα πηγαιναμε σε μια κλινικη...κοντα στον ωμο μου αυτες οι φουστε αρχησαν να σπανε και φευγει το υγρο απο μεσα που ειχε λερωνοντας την μπλουζα μου...μετα ξυπνησα!
Ιουλια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.