πρώην άντρα σε σχέση- παντρεμένος με άλλη γυναίκα

είδα στον ύπνο μου ότι κοιμόμουν και είδα τον άντρα που είχα σχέση για 4 και πλέον χρόνια... αυτός έκανε μετά από μένα σχέση με γυναίκα 4-5 μήνες και παντρεύτηκε κιόλας πρόσφατα. τον είδα στον ύπνο μου στο διπλανό μαξιλάρι και ενώ κοιμόταν... γυρίζοντας εγώ πλευρό, τον είδα που ΄ξύπνησε. με ΄κοίταξε, είχε βουρκωμένα μάτια, και γένεια, όχι πολύ μακριά... ήταν σαν 2-3 βδομάδες αξύριστος. το χρώμα στα γένεια του ήταν καστανό και λευκό, ανάμεικτα. Τον χάιδεψα στο πρόσωπο, και ξύπνησα. έχω πολύ καιρό να τον δω στον ύπνο μου και ήθελα 1 επεξήγηση του ονείρου από εσάς.
κατερίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.