Φτερα ,δαιμονες

Βρισκομουν σε ενα σπιτι με κοσμο για δειπνο , καποια στιγμη πηρα ενα μαχαιρι να κοψω ενα μεγαλο κομματι κρεας ,κοβοντας το ειδα οτι ηταν μισο ψημενο και ηρθε καποιος αντρας και μου ειπε να το ψησουμε και αλλο . Καποια στιγμη και ενω ειχε σκοτινιασει εξω , βλεπω απο το παραθυρο καποιες μορφες σκουροχρωμοι και κοκκινοι σε καποια σημεια θα περιεγραφα αρκετα τρομακτικες μορφες ,προσπαθουσαν να μπουν στο σπιτι απο παραθυρα , απο πορτες ακομα και απο την σκεπη , αποφασισα ομως να ανοιξω την πορτα και να φυγω ,αλλα οταν ανοιξα την πορτα βρισκομουν σε υψωμα και οχι σε δρομο ,και κανοντας το βημα για να κατεβω το υψωμα βγαζω φτερα και αρχιζω να πεταω στην αρχη με δυσκολια αλλα μετα τα καταφερα και απο πισω μου ετρεξαν ολα αυτα τα πλασματα ,τα οποια με το που εφυγα απο το σπιτι σταματησαν να ενοχλουν και τους υπολοιπους , φανηκε δηλαδη οτι ηθελαν εμενα .
Martha

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.