Νεκρή γιαγιά να πέφτει απο τρένο

Στο όνειρο μου είδα εμένα με την μητέρα μου σε ένα μπαλκόνι ,το τρένο απο κάτω να περνάει και τη γιαγιά μου να κάθεται στο τρένο το οποίο δεν είχε πλα!ινά ήταν δηλ. ανοιχτό,την φωνάζει η μητέρα μου και πέφτει απο το τρένκαι εμένα να αρχίσω να κλαίω στον ύπνο και στο ξύπνιο.Δεν ξέρω αν σκοτώθηκε τελικά αν σκοτώθηκε γιατί ξύπνησα.
Χρύσα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.