στο βουνό ειμουνα με ατομα και ειχα ενα μωρο

Ειμουνα στό βουνό με πολλά ατομα και είχα ενα Μόρο εκεί πού κοιμομουνα ξαπλοσα και μηλουσα με εναν άντρα ξαπλομενη εκεί που μηλουσαμε πέταγετε ένας α τρας κάτι με λέει σύκο απανο βρήκα τροπο να φύγουμε από εδώ και να φυγής Γερμανία πεταγομαι ξηπναο το μωρό ντηνομαι γρυγορα καί εκεί της στιγμή θέλει νά κατουριση το Μόρο κατουραει. Και λέω στο μωρο μετα θα σε καθαρισο.. Φευγουμε τρέχοντας και κρατούσα το Μόρο βγενο από το σπιτη και είχα ξεχαση τα λεφτά στο μπουφάν μού ειτανε ένας άντρας και τον λέω κρατά το μωρο να Πάρο τα λεφτά πού ξέχασα. Μου το κρατάει και εγώ τρεxω γρυρορα έτσι πως ΠΑΟ στο σπίτι τρεχανε τα ατομα καί φωναζανε φωτιά.. Ετρεξα ποσό και βλέπω στο βουνό που ειμασταν άλλοι βλέπω ο άντρας που είχε το παιδι στο σάκο να πέταγετε και τον ριχνη με φορά Κάτο με φωτιά τόν βλέπω και τον λέω δοσμου το παιδί τρεχει κατα πανό μου και μετα ξυπνησα.
αννα Δεβετζή

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.