νεκρος η τραυματισμενος ανθρωπος

Στο τέλος του ονειρου, θυμάμαι ότι περνούσα βράδυ έξω από ένα δημοτικό σχολείο που επισκέπτομαι συχνά για συζητηση, κ διέκρινα έναν άνθρωπο ξαπλωμένο με διάφορα ρούχα γύρω του.το περίεργο είναι πως δεν είδα το πρόσωπο του και στην αρχή νόμιζα πως ήταν απλά ρούχα! Την στιγμή που πλησίασα να δω τι γίνεται ξύπνησα.θα ήθελα σαφώς μια εξήγηση.λαβετε υπ'όψιν ότι δεν συγκράτησα τίποτε άλλο από το όνειρο αυτό
Ακης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.